Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

Kurs ONLINE laserterapeut – Steg 1

1 890 kr inkl. moms

Steg 1 i laserterapi är en baskurs i medicinsk laser LLLT med fokus på smärta, värk och inflammation.

Under kursen i medicinsk laser får du all kunskap du behöver för att komma igång,vi varvar teori med praktik.

  Under ONLINEkursen får du lära dig både hur laser fungerar på cellen samt får lära dig hur man hanterar lasern praktiskt. Hur du sätter på lasern, ställer in lasern och läser manualen. Med dessa grundläggande kunskaper i bagaget kan du börja jobba med lasern direkt.

Steg 1 är en ONLINEkurs där du samtidigt som du lyssnar på när läraren berättar, även följer med i videos/ bilder för att enklare förstå.
Du har tillgång till utbildningen i 6 månader efter att du erhållit ditt inlogg. Efter varje kapitel kan du testa dina nya kunskaper med ett miniquiz. Utbildningen avslutas med ett test där du behöver klara 80 % rätt på frågorna för att få ditt intyg.

Du kan göra om provet hur många gånger du vill och gå tillbaka och läsa om kursens block om du har behov av detta.

1 890 kr inkl. moms

Antal
Storlek

808 nm

Uteffekt

120 mW

Steg 1 passar bra för dig som står inför beslutet att börja jobba med laser men som kanske är osäker på om detta passar just din verksamhet. Steg 1 är även lämpad för dig som är privatperson och helt enkelt intresserad av hur LowLevelLaserTherapy fungerar.

Agenda

  • När kan jag behandla med laser?
  • Laserns inverkan på cellen
  • Genomgång av olika lasermodeller
  • Hantering/ användning av lasern
  • Genomgång av manual och dosering

Förkunskaper: ”Steg 1” i medicinsk laser riktar sig främst till dig som idag arbetar med att behandla smärta och värk och inflammationer av något slag.

Under praktiken kommer lasrarna PowerLaser och THORlaser användas.

Kursen tar ca 1 timme – men det är mycket beroende på hur mycket repetition du behöver. Eftersom du har tillgång till kursen under 6 månader kan du även gå in och läsa igen på de kapitel du önskar.

1 890 kr inkl. moms

Antal