Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

Låt kroppen läka utan läkemedel – laser för hemmabruk

6 200 kr inkl. moms

Investering för ökad livskvalitet med laser som får kroppen att må bättre – Mindre smärta, inflammation och andra symptom.

6 200 kr inkl. moms

Delbetala med Klarna från 223 kr /mån.

Antal

MED DENNAHEMMALASER KAN DU BEHANDLA
SMÄRTTILLSTÅND
ARTROS
LEDINFLAMMATION
HERPES
SÅRVÅRD

SPECIFIKATIONER
120 Mw
808 Nm
KLASS 1M

Treatlite är godkänd och kvalitetssäkrat medlemsföretag i BML (Branschorganisationen Medicinsk Laser). Läs gärna mer på medlaser.se

Treatlite Active är en medicinsk laser som du kan använda själv i hemmet och som ger dig möjligheten att leva ett liv utan eller med minskad smärta och värk till exempel om du lider av artros eller drabbats av tennisarmbåge.

Treatlite laser är enkel att använda, du startar den med en knapptryckning och en laserdos är 24 sekunder och avslutas med ett pip. Det står tydligt i manualen hur många pip per ställe du ska avge för just det besvär som du önskar behandla. Lasern stänger av sig automatiskt efter varje laserdosering.

Vi har hundratals nöjda kunder över hela Sverige – 
alla har de haft en sak gemensamt: en önskan om en ökad livskvalitet genom att leva sitt liv med mindre smärta och värk. Optimala resultat visar sig efter 1-3 veckors användning – vissa känner skillnad redan efter sin första behandling.

SÅ HÄR FUNGERAR TREATLITE LASER

Lasern fungerar som en turbo på kroppens egna läkningsprocess och stimulerar din kropps celler för att skapa mer energi på cellnivå. Ökad energi (ATP) agerar som en turbo på din kropp och bearbetar därmed snabbare inflammationer, sårläkning och förbättrar blodcirkulationen. Kroppens återhämtning påverkas positivt. Denna laser är resultat av årtionden av forskning på LLLT (lowlevellaser) och har många publicerade studier som bevisar dess positiva effekt men fortfarande inga dokumenterade bieffekter.

ÄR DEN TESTAD OCH SÄKER ATT ANVÄNDA?

Tack vare innovativ teknik har strålningen på Treatlite gjorts ofarlig även för hemmabruk. De flesta medicinska lasrar säljs idag enbart för professionellt bruk. Svensktillverkade Treatlite har dock en patenterad lins som gör den ofarlig för ögat och därmed optimal för användning i hemmet. Du behöver inga skyddsglasögon. Treatlite Active är en medicinsk produkt.

Till skillnad från smärtstillande tabletter och andra preparat med bieffekter som ofta endast lindrar symptom för stunden stimulerar Treatlite Active kroppens egna läkningsprocess för långvariga resultat.

FORSKNING MEDICINSK LASER:

1) 820 PATIENTER MED KRONISK NACKSMÄRTA UPPLEVDE FYRA GÅNGER HÖGRE LINDRING JÄMFÖRT MED DEM SOM FICK PLACEBOLASER.

En australisk studie, som publicerats i medicintidskriften The Lancet, visar att laserterapi är ett effektivt vapen mot smärta. Undersökningen baseras på 820 personer med kronisk nacksmärta. De som genomgick laserterapi upplevde fyra gånger högre lindring jämfört med dem som bara placebolaser.

För patienterna kom lindringen omedelbart och de var fortsatt smärtfria upp till 22 veckor då studien avslutades. Två av tre blev av med smärtan helt eller fick den minskad!

2) NASA LIGHT EMITTING DIODE TECHNOLOGY GER HJÄLP I KLINISKA PRÖVNINGAR

”Biologer har funnit att celler som exponeras för nära infrarött ljus från lysdioder, som är energi strax utanför det synliga området, växer 150 till 200 procent snabbare än celler som inte stimuleras av sådant ljus. Ljusraderna ökar energi i celler som påskyndar läkningsprocessen.”

”Forskarna jämförde procentandelen patienter med ulcerös oral mucositis mot historiska epidemiologiska kontroller. Bara 53 procent av de behandlade patienterna i benmärgstransplantationsgruppen utvecklade mukosit, betydligt mindre än den vanliga hastigheten på 70-90 procent. Patienter rapporterade också smärtreduktion i munnen när de jämfördes med obehandlad smärta sju dagar efter benmärgstransplantation.”

Det finns otalig forskning, många studier och exempel på laserns effekter på människokroppen och djur.

KÖP DIN LASER IDAG
Ju snabbare du börjar dina behandlingar, ju snabbare kan du leva ett liv med mindre smärta, inflammation och andra symptom.

6 200 kr inkl. moms

Delbetala med Klarna från 223 kr /mån.

Antal

HANDLA TRYGGT HOS OSS

  • Snabb, spårbar och försäkrad frakt
  • Säkra betalningar via Klarna
  • Delbetala, faktura eller direktbetalning
  • 30 Dagars öppet köp
  • Kunnig personal i kundtjänst

Vi använder krypterade SSL certifikat för 100% säkerhet vid betalning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Låt kroppen läka utan läkemedel – laser för hemmabruk”