Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

Laser för hemmabruk

6 200 kr inkl. moms

(1 kundrecension)

Behandla akut & kronisk smärta, värk och inflammation!

6 200 kr inkl. moms

Delbetala med Klarna i din egen takt. Gå vidare till betalning och gör ditt val.

Antal

MED DENNA HEMMALASER KAN DU BEHANDLA
SMÄRTTILLSTÅND
ARTROS
LEDINFLAMMATION
HERPES
SÅRVÅRD

SPECIFIKATIONER
120 Mw
808 Nm
KLASS 1M

Treatlite är godkänd och kvalitetssäkrat medlemsföretag i BML (Branschorganisationen Medicinsk Laser). Läs gärna mer på medlaser.se

Treatlite Active är en medicinsk laser som du kan använda själv i hemmet och som ger dig möjligheten att leva ett liv utan eller med minskad smärta och värk till exempel om du lider av artros eller drabbats av tennisarmbåge.

Treatlite laser för hemmabruk är enkel att använda, du startar den med en knapptryckning och en laserdos är 24 sekunder och avslutas med ett pip. Det står tydligt i manualen hur många pip per ställe du ska avge för just det besvär som du önskar behandla. Lasern stänger av sig automatiskt efter varje laserdosering.

Vi har hundratals nöjda kunder över hela Sverige – 
alla har de haft en sak gemensamt: en önskan om en ökad livskvalitet genom att leva sitt liv med mindre smärta och värk. Optimala resultat visar sig efter 1-3 veckors användning, vissa känner skillnad redan efter sin första behandling.

SÅ HÄR FUNGERAR TREATLITE LASER

Lasern fungerar som en turbo på kroppens egna läkningsprocess och stimulerar din kropps celler för att skapa mer energi på cellnivå. Ökad energi (ATP) agerar som en turbo på din kropp och bearbetar därmed snabbare inflammationer, sårläkning och förbättrar blodcirkulationen. Kroppens återhämtning påverkas positivt. Denna laser är resultat av årtionden av forskning på LLLT (lowlevellasertherapy) och har många publicerade studier som bevisar dess positiva effekt men fortfarande inga dokumenterade bieffekter.

ÄR DEN TESTAD OCH SÄKER ATT ANVÄNDA?

Tack vare innovativ teknik har strålningen på Treatlite gjorts ofarlig även för hemmabruk. De flesta medicinska lasrar säljs idag enbart för professionellt bruk. Svensktillverkade Treatlite har dock en patenterad lins som gör den ofarlig för ögat och därmed optimal för användning i hemmet. Du behöver inga skyddsglasögon. Treatlite Active är en godkänd Ce märkt medicinteknisk produkt.

Till skillnad från smärtstillande tabletter och andra preparat med bieffekter som ofta endast lindrar symptom för stunden stimulerar Treatlite Active kroppens egna läkningsprocess för långvariga resultat.

FORSKNING MEDICINSK LASER:

1) 820 PATIENTER MED KRONISK NACKSMÄRTA UPPLEVDE FYRA GÅNGER HÖGRE LINDRING JÄMFÖRT MED DEM SOM FICK PLACEBOLASER.

En australisk studie, som publicerats i medicintidskriften The Lancet, visar att laserterapi är ett effektivt vapen mot smärta. Undersökningen baseras på 820 personer med kronisk nacksmärta. De som genomgick laserterapi upplevde fyra gånger högre lindring jämfört med dem som bara placebolaser.

För patienterna kom lindringen omedelbart och de var fortsatt smärtfria upp till 22 veckor då studien avslutades. Två av tre blev av med smärtan helt eller fick den minskad!

2) Laserterapi lindrar smärta vid nackartros

Smärta är ett av de vanligaste och mest besvärande symptomen vid artros i halsryggen.  Syftet med denna studie var att utvärdera den smärtstillande effekten av laserterapi (LLLT) och tillhörande funktionella förändringar. Sextio patienter mellan 20 och 65 år med kliniskt och radiologiskt diagnostiserade artros i halsryggraden ingick i studien. De delades in i två lika stora grupper och fick antingen behandling med LLLT eller placebo laser.

Patienterna i varje grupp undersöktes när det gäller smärta och smärtrelaterade fysikaliska fynd, såsom ökad paravertebrala muskelspasmer, minskad lordos och undersökning av rörelseomfånget i halsryggraden före och efter behandling. Smärta, paravertebrala muskelkramper, lordos vinkel, rörelseomfånget i halsryggraden och funktion undersöktes efter behandlingarna och förbättras avsevärt i LLLT gruppen, men ingen förbättring konstaterades i placebogruppen. Studien visar att LLLT verkar framgångsrikt i att lindra smärta och förbättra funktion i artros i halsryggraden.

Det finns otalig forskning, många studier och exempel på laserns effekter.

KÖP DIN LASER IDAG
Ju snabbare du börjar dina behandlingar, ju snabbare kan du leva ett liv med mindre smärta, inflammation och andra symptom.

6 200 kr inkl. moms

Delbetala med Klarna i din egen takt. Gå vidare till betalning och gör ditt val.

Antal

HANDLA TRYGGT HOS OSS

  • Snabb, spårbar och försäkrad frakt
  • Säkra betalningar via Klarna
  • Delbetala, faktura eller direktbetalning
  • Kunnig personal i kundtjänst

Vi använder krypterade SSL certifikat för 100% säkerhet vid betalning.

1 recension av Laser för hemmabruk

  1. mediastrategi

    Superbra produkt

Skriv en recension